TID FOR ETTERTANKE

Ullensaker museum holder nå stengt for publikum frem til 15. januar. Det er fullt mulig å kontakte oss på telefon og epost. Vi benytter anledning til å ønske alle en Riktig God Jul og Godt Nytt År! Årsmeldingen for 2010 er skrevet og da er det også rom for å se hvilke oppgaver Ullensaker museum greide å utføre i året som snart ebber ut. Og vi håper at publikum kan se tilbake på et år der mye falt bokstavelig talt «på plass.»

Ullensaker museum er allerede i gang med planlegging av sesongen 2011 og kom gjerne med innspill og ideer! Arrangementsdager blir 28. og 29. mai samt to foredragskvelder: 12. mai og 9. juni. Til høsten blir det militærhistorisk arrangement, arkivmarkering samt foredragskvelder m.m. Tiden nå vil særlig bli brukt til å arbeide med flere av Ullensaker museums større prosjekter herunder arkiv, katalogskriving, forskningsprosjekt m.m.

Ullensaker museum gjør også noen endringer fra 2.1 2011 hva gjelder fordeling av arbeidsoppgaver. Det betyr også at fra og med denne dagen vil Kim Pham og Rina Nysethbakken bytte telefonnummer. Det vil si at Kim vil betjene telefon nr 45207451 og Rina Nysethbakken telefon nr 40429268. Kim Pham vil ta se av publikumshenvendelser, aktiviteter, utstillinger, arkivarbeid, museumsbutikken m.m. Rina Nysethbakken i januar og februar skal arbeide med å produsere utkast til to kataloger knyttet til skomakerprosjektet samt arbeide med arkiv.

Ullensaker museum ønsker velkommen til et nytt spennende museumsår i 2011!


Nyhetsarkiv: