SE DET: ØSTERRIKEGATA 13 I NY DRAKT!

Det kan nå med glede meddeles at håndverksarbeidene er i ferd med å avsluttes i Østerrikegata 13. Her har malere, elektriker og snekker i fellesskap gjort en stor innsats i samarbeid med flere aktører i Akershusmuseet. Kom søndag 24. mai og ta en titt på arbeidene som er gjort!
 

I juni følges neste del av prosjektet Fra håndverk til småindustri: Skomakeryrket opp med planlegging av basisutstilling om skomakeryrket. Den åpner neste år. Før den tid er det mange oppgaver som skal utføre for eksempel skal gjenstander registreres og systematiseres. Bilder skal letes frem og tekster skrives.

 

Denne sommeren har vi gleden av å presentere to utstillinger: Fremtid for håndverk og Maling mer enn farger.  I forbindelse med disse utstillingene presenterer Kulturringen to helt nye brosjyrer med informasjon om virksomheten til Kulturringen. Utstillingen Fremtid for håndverk innholder også gjenstander fra Ullensaker bygdesamling.

 

Imidlertid vil vi benytte anledningen til å takke firmaene Tigerservice, Maler og Dekor AS og Akershus Østfold Elektro for godt samarbeid og inspirasjon i den perioden de har arbeidet her på Tunet IS. 

Nyhetsarkiv: