TRENGER DU ET KORNMAGASIN?

Nå er anretningskjøkkenet i Kornmagasinet klart! Ønsker du å leie et rustikt lokale, kan Kornmagasinet være noe for deg!
Kombiner leie med omvisning på Ullensaker museum og se Birøkterutstillingen og I taksidermistens landskap – ville dyr fra fjern og nær. Første mulighet til å se utleielokalene blir søndag 24. mai!

 

Foreløpig er kjøkkenet ikke fult utstyrt, men det finnes kokeplater, kaffetrakter, tekoker, vaffeljern m.m og snart oppvaskmaskin. Kjøkkenet egner seg spesielt til avlastningskjøkken dersom man bestiller mat fra et cateringsfirma. Det vil bli satt opp bord og stoler for ca 45 personer. Kafédelen vil bli videreutviklet i løpet av høsten og neste vår. Det er montert to varmepumper så nå håper vi at temperaturen vil varme deg! Men smokingkjole og høyhælte sko passer nok ikke her.

 

Ullensaker museum er glad for at det nå er realisert en lenge tenkt tanke om å få på plass et anretningskjøkken i Kornmagasinet. Det gjør det langt lettere å drifte bygningen som utleielokale. Endringene i Kornmagasinet har vært muliggjort ved ekstra investeringer av Akershus Fylkeskommune og Ullensaker kommune.

 

Men bygningens første etasje er langt mer enn et kjøkken. Deler av etasjen vil bli brukt til temporære utstillinger. Det er også mulig å bruke lokalet til små huskonserter eller foredrag. Sommeren 2009 er det satt opp 2 temporære utstillinger. Den ene er I taksidermistens landskap – ville dyr fra fjern og nær. Ansvarlig for utstillingen er Kulturringen – opplæringskontor for gamle håndverksfag. Det er Ullensaker birøkterlag som har ansvaret for birøkterutstillingen.

 

Ta kontakt med museet om du vil vite mer om leievilkår og lokalet! Historikk om bygningen finner du under bygninger på www.akersmus.no/ullensaker eller www.gardermoenkulturpark.no

 
Nyhetsarkiv: