NY ANSATT PÅ ULLENSAKER MUSEUM – VI ØNSKER HENNE VELKOMMEN!

Ullensaker museum har ansatt Rina Nysethbakken i en midlertidig stilling. Hun startet sitt virke på museet mandag 9. februar og har foreløpig 80 % stilling ut året.  Hun vil være på museet mandag-torsdag.


 

Rina Nysethbakken er relativt nyutdannet, og har allerede fått med seg ulik arbeidserfaring både på Gjøvik historiske samlinger (Mjøsmuseet), Kistefos-Museet, Fredrikstad museum og Kunstnerforbundet.  Hun har en mastergrad i kunsthistorie fra Universitetet i Oslo.

Rinas primære arbeidsfelt vil være innenfor formidlings- og publikumsrettet arbeid. Hun vil ha ansvar for aktiviteter, herunder samarbeid med lag og foreninger, undervisningstilbud, etablering av ”kulturpakker” og omvisningstilbud m.m. Ikke minst kan det være hun har nye, spennende forslag til utviklingen av dette arbeidet. Naturlig nok med sin kompetanse, vil hun ha ansvaret for utviklingen av kunsttilbudet i samarbeid med Ullensaker kunstforening og museumsbutikken. Ettersom Rina har erfaring med registrering av samlinger vil hun bli involvert i det pågående prosjektet : Fra håndverk til småindustri: Skomakeryrket.

 

 

Nyhetsarkiv: